Community Engagement Achievement

 

  website

Log Masuk

  • Register

Kejayaan CE Geran 2015

RU006J-2015 : MY CAP 

 

e

Care Malaysia Adolescent Projek ( YCAP ) adalah program yang dimulakan oleh Jabatan Sosial dan Perubatan Pencegahan , Fakulti Perubatan , Universiti Malaya , yang menyediakan sumber untuk remaja, ibu bapa dan penyedia penjagaan kesihatan. Sumber-sumber ini memberi pengetahuan , perspektif , nasihat , dan keselesaan kepada mereka. YCAP khusus untuk meningkatkan kesihatan dan semangat belia di Malaysia. Program ini meliputi lima bidang utama yang selaras dengan Pelan Tindakan Belia Negara 2006-2020 , iaitu kesihatan seksual dan pembiakan , kesihatan mental, tingkah laku berisiko , kesihatan , pemakanan dan kesihatan fizikal.

 

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web kami http://myadolescenthealth.org/home/

 

 

RU006K-2015 : PROJEK PEOPLE.

 

Projek People adalah satu konsep organisasi perkhidmatan awam dan telah ditubuhkan untuk menjalankan pertukaran pengetahuan dan aktiviti perkhidmatan -Berdasarkan dengan rakan-rakan komuniti yang terlibat. Projek ini ditubuhkan oleh ketua projek Dr Nor Liyana Mohd Shuaib dan kerjasama dengan Projek rakan-rakan komuniti Iqra ' sebagai sebuah badan yang membantu untuk mengukuhkan pendidikan dan kebajikan kanak-kanak dan remaja di rumah anak yatim ( anak-anak yatim , miskin dan yang memerlukan ) dan keluarga yang memerlukan. Projek ini akan terus aktif dalam masa yang lama . Antara projek dan aktiviti-aktiviti yang telah dijalankan;

  1. Bengkel Pembangunan Web
  2. Web Development Workshop II
  3. Pameran Pengajian Tinggi Minggu Pendidikan 2015 ( HEWM )
  4. Majlis komputer Derma oleh FSKTM

Untuk maklumat lanjut sila layari laman web kami http://projekpeople.com/wp/

Hubungi Kami

Alamat: Aras 6, Kompleks Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi, Universiti Malaya, Jalan Pantai Baru, 50603, Kuala Lumpur 
Phone # : +603-79677357/7358/7360/2429
Fax #: +603-79677949
Email: Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. / Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.