Akan Datang

banner umcare slider

YBhg Prof/Dr/Tuan/Puan,

PERSIDANGAN AKADEMIA-KOMUNITI UNIVERSITI MALAYA 2016

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan bahawa Pusat Komuniti & Kelesterian (UMCares) akan mengadakan Persidangan Komuniti Universiti Malaya pada 15 - 16 November 2016. Persidangan ini adalah satu sesi pembentangan laporan akhir geran Community Engagement, Kelab Sahabat dan UCTC dengan tujuan perkongsian pengalaman dan pengetahuan projek komuniti.

Butiran persidangan adalah seperti berikut :
Tarikh : 15 – 16 November 2016
Tempat : Crown Hall , Hotel Crystal Crown, Petaling Jaya

Sehubungan dengan itu, pihak YBhg Prof/Dr/Tuan/Puan,dijemput hadir ke persidangan tersebut.

Bersama ini dilampirkan brosure berkenaan persidangan Komuniti Universiti Malaya 2016 untuk perhatian dan tindakan pihak YBhg Prof/Dr/Tuan/Puan,selanjutnya. Mohon kerjasama dari pihak tuan/puan untuk mengembalikan borang jawapan kehadiran sebelum 28 Oktober 2016.

Design - 5Design - 51

Sila klik di sini untuk memuat turun borang pendaftaran.

Sebarang pertanyaan sila hubungi En Muhammad Asyraf Bin Mansor / Pn. Siti Nurhana bt Samsuddin ditalian 03-7967 7358/7360 atau email Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. / Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Sekian, terima kasih.

Hubungi Kami

Alamat: Aras 6, Kompleks Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi, Universiti Malaya, Jalan Pantai Baru, 50603, Kuala Lumpur
Phone # : +603-79677357/7358/7360/2429
Fax #: +603-79677949
Email: Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. / Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.