Sejarah Kami & carta fungsi

 

  website

  • Register
Notis
  • Lack of access rights - File '/images/assets/Presentation1.jpg'
  • Lack of access rights - File '/images/assets/Presentation1.jpg'

Sejarah Kami & Carta Fungsi

UMCares- Pusat Komuniti dan Kelastarian

UMCares- Pusat komuniti dan kelastarian telah ditubuhkan pada April 2014 adalah daripada gabungan dari pada pusat komuniti dan latihan industri (CitRa) dan juga seketeriat Alam Sekitar UMCares. Dengan gabungan ini, menjadikan komuniti UM lebih keterlihatan dengan jalinan masyarakat dan juga jalinan kepada alam sekitar dan telah di uruskan oleh staf yang mempunyai keinginan dan semangat yang tinggi untuk membantu orang lain.

UMCares tidak menjalankan kerja dengan sendiri, kami di bantu oleh pakar-pakar daripada Universiti Malaya dan juga pelajar universiti. UMCares juga bekerja secara meluas dengan rangkaian yang menyeluruh NGO, swasta dan perniagaan yang mempunyai kepentingan masyarakat dan kemampanan di hati. Ia adalah hati ini dan belas kasihan yang menyimpan pusat berterusan.


 

Presentation1

Hubungi Kami

Alamat: Aras 6, Kompleks Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi, Universiti Malaya, Jalan Pantai Baru, 50603, Kuala Lumpur 
Phone # : +603-79677357/7358/7360/2429
Fax #: +603-79677949
Email: Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. / Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.