Coming Soon

 main page 1

Login

  • Register

Coming Soon

Lawatan Dari Tanzania

 

Lawatan Rasmi dari Menteri Pendidikan dan Latihan Vokasional, Tanzania ke Green Office pada 22 April 2015

 

TANZANIA

 

Rombongan dari Menteri Pendidikan dan Latihan Vokasional tiba di University Malaya pada pagi 22 April 2015, Mereka telah di bawa untuk melawat pejabat Naib Canselor Universiti Malaya dan telah berjumpa dengan Professor Dato' Mohd Amin Jalaludin. Setelah rancak berbual bersama Naib Canselor, pihak Universiti Malaya telah membawa mereka ke UMCares Green Office yang terletak di bangunan IPPP bagi sesi lawatan.
 
Mereka tiba di UMCares Green Office tepat jam 4 petang. setelah sampai di UMCares Green Office, mereka telah disambut mesra oleh pengarah UMCares, Professor Dr Norzulaani Khalid. Mereka telah di bawa ke Panasonic Invation Lab untuk sesi penerangan mengenai UMCares. Setelah selesai sesi penerangan tentang UMCares oleh pengarah, Dr Puan Ati Rosemary pula memberi penerangan tentang UMCares Green Office dan membawa mereka untuk melawat sekitar UMCares Green Office.
 
Setelah selesai melawat UMCares Green Office, mereka amat terpegun dengan pejabat ini. Pihak UMCares telah menyediakan cendramata kepada Menteri Pendidikan Tanzania dan rombongan.

 

 

 

Contact Us

Address: Level 6, Research Management Innovation Complex (RMIC), University Malaya, Jalan Pantai Baru, 50603, Kuala Lumpur 
Phone # : +603-79677357/7358/7360/2429
Fax #: +603-79677949
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.